Bezlepková odpoledne v Globusu

by - 20:53

Slyšeli jste už o akcích „Bezlepková odpoledne“, které pořádá Globus? Já jsem na této akci byla poprvé loni. Bylo to chvíli po té, co mi byla diagnostikována celiakie, a tak to pro mě byla skvělá příležitost dozvědět se něco víc o bezlepkové dietě, bezlepkových potravinách atd. Musím říct, že to bylo velmi příjemné odpoledne a plánuji se zúčastnit i tento rok a napsat z této akce i takovou krátkou reportáž sem na blog.




Jak takové bezlepkové odpoledne probíhalo? Akce začala odbornou přednáškou pana doktora. Dále pak celou akci provázela milá paní, která nám sdělovala informace a novinky z bezlepkového světa. Každý měl před sebou na stole pití a talířek s bezlepkovými uzeninami a pečivem, což bylo velmi příjemné. Po skončení hlavní části programu následoval prostor pro dotazy a pak jsme mohli libovolně procházet celou místností a ochutnávat bezlepkové potraviny od jednotlivých výrobců, kteří zde měli své stánky. Výrobky bylo možné si také na místě koupit.


Každopádně to bylo opravdu velmi příjemně strávené odpoledne a doufám, že i letos se akce povede. Pokud byste se také ji chtěli ve Vašem městě zúčastnit, podívejte se na stánky Globusu, kde najdete podrobnější informace o termínech a registraci.

You May Also Like

0 komentářů

Děkuji za Váš komentář :-)