Jezhned.cz (AD)

by - 22:49

Dneska pro Vás mám článek o e-shopu http://jezhned.cz/. Na tomto e-shopu najdete velký sortiment vegetariánských, veganských, bezlaktózových a hlavně bezlepkových jídel tradiční indické kuchyně! Jsou to hotová sterilizovaná jídla bez konzervantů, dochucovadel a barviv. Pro více informací se mrkněte do celého článku.



Sortiment je opravdu zajímavý. Najdete tam netradiční jídla složená z netradičních ingrediencí. Jídla jsou balena do speciálních polypropylenových sáčků a mají roční dobu spotřeby. Ideální jsou třeba na dovolenou, kde si sami vaříte a nechcete vařením strávit spoustu času. Nebo na doma, pokud se Vám nechce vařit a chcete si dát něco rychlého a zároveň zdravého. A jak se tedy jídla připravují, že je to tak rychlé a snadné? Buď v mikrovlnné troubě (cca 3 minuty) nebo v horké vodě (max. 10 minut). Vše o přípravě se dozvíte na stránkách e-shopu a na obalu každého jídla také najdete návod k přípravě.



Já jsem si z e-shopu objednala 3 jídla, které můžete vidět na obrázku. Recenzi na první z nich (Rýže se sušenými rajčaty) najdete TADY.

Asi není potřeba takhle na úvod nic víc psát. Všechno najdete na stánkáche-shopu, kde jsou jednotlivá jídla velmi dobře popsaná i včetně složení. Brzy se můžete těšit na jednotlivé recenze, kde Vám všechno popíši do detailů.

Máte rádi indickou kuchyni? Znáte tento e-shop?

You May Also Like

0 komentářů

Děkuji za Váš komentář :-)